BAŞ AŞPAZ
2000 AZNElan #590325
- ŞəhərBakı
- Yaş35 yaş
- CinsKişi
- Elanın tarixiDekabr 10, 2024
- Bitmə tarixiYanvar 09, 2025
- AdŞamil Vidadi Axundov
- Telefon
- E-mail
1.0-dan Mətbəx və heyyətin qurulması.
2.Menyu təşkili və texnoloji kartların hazırlanışı
3.Mətbəx idarəçiliyi
4.Texniki normaların və qida təhlükəsizliyinin ən yüksək formada təşkili və riayət olunması
Aşpaz,qənnadçı,şirniyyatçı-4 cü dərəcə 2010-2011
Azərbaycan milli Kulinariya
Assosasiyasi 2012 -......
Astoria Hotel MMC
• Sous Chef 2011-2014
• Sifarişlərə nezarət
• Gündəlik səhər yeməyinin hazırlanması
• Ərzaqlarin sifarişi va yoxlaniıması
• Ayliq hesabatin hazırlanmasi
Tree of life Kazakhstan Hotel
Sous chef-Grill chef. 2014-2016
• Kabablarin hazirlanmasi
• Lunch menyusuna gündəlik nəzarət va hazırlanışı
• Tabeçilikdə olan digar bölmələrə nəzarət
ASG Business Aviation-Sky Catering
Böyük Aspaz. 2018-2023
• Mətbəx personalinin idarə olunması
• Ayliq hesabat
• Tabeçilikdəki Bölmələrin gündəlik iş strukturunun yoxlanışı
• Special Flight sifarişlər
Tais IKf MMC-Dövlet Imtahan Merkezi
Böyük Aspaz (FMB) 2024 aprel….
• Matbex personalinin idarə olunması
• Aylıq hesabat
• Tabeçilikdəki Bölmələrin gündelik is strukturunun yoxlanışıi
• Gündalik lunch va Bunker mahsullarinin hazirlanisi
• Cofeebreak va tədbirlarin təşkili
15 ilə yaxin təcrübəm var.Əsas Catering tipli iaşə mərkəzlərində çalışmağa üstünlük verirəm.Hazırda işləyirəm.Əmək qanun vericiliyinə uyğun normalar altında istənilən iaşə obyektilə razılığa gəlinə bilərik.